Ταχλαμπούρης Ε. Γιώργος

Προγραμματιστής Η/Υ &
Ηλεκτρονικός Εγκαταστάσεων Αυτοματισμού
Medical Software & ERP Developer Engineer

Τηλ.: 6945 356 806


Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Νέα υπηρεσία e-mail από την IBM θέλει να "χτυπήσει" το Outlook


Νέα υπηρεσία e-mail από την IBM θέλει να

Μία νέα εφαρμογή e-mail για επιχειρήσεις λανσάρει ο κολοσσός της τεχνολογίας IBM, σε μία προσπάθεια να επεκτείνει τις δραστηριότητές του πέρα από το χώρο του hardware.

Το καινοτόμο IBM Verse περιλαμβάνει έναν προσωπικό βοηθό που μαθαίνει από τη συμπεριφορά του χρήστη και μπορεί να προσχεδιάσει απαντήσεις σε e-mail με βάση τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις του χρήστη με άτομα από την mailing list του, ενώ επιτρέπει ακόμα στον χρήστη να μετατρέψει τα περιεχόμενα ενός e-mail σε ανάρτηση σε blog ή στα social media.

Στο interface της εφαρμογής ο χρήστης βλέπει τις πιο συχνές επαφές του, το πρόγραμμά του και λίστες εργασιών που πρέπει να γίνουν.

Το υπάρχον λογισμικό e-mail για επιχειρήσεις της IBM, Notes, χρησιμοποιείται σήμερα από 25.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως, και η εταιρεία ευελπιστεί ότι με το Verse θα καταφέρει να “χτυπήσει” το Microsoft Outlook, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα στην κατηγορία του.

Η αρχική έκδοση του Verse θα διατίθεται δωρεάν, με περιορισμούς στο διαμοιρασμό αρχείων και τον αποθηκευτικό χώρο, ενώ μια έκδοση επί πληρωμή θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2015.
 
Πηγή: news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου